Tamamen doğal yöntemlerle salamura işlemi % 100 Doğal katkısız, dalından koparıldığı andaki tazeliğinde,
Manisa Turgutlu'nun Mayıs ayı uç yaprağı ince damarsız ve taptaze.
Geleneksel ve etnik bir yemek olan Yaprak Sarma yapımında kullanılan ürünümüz Salamura yaprağınızın suyu siz kullandıkça azalacaktır. Her seferinde tekrar tuzlu su hazırlayıp yaprakların açıkta kalmasını engellemelisiniz.
Asma yaprağı oldukça tuzlu bir yapıya sahip olduğundan kullanmadan 2-3 saat önce sıcak suyun içinde dinlendirerek tuzunu atmasını sağlayın.
Türk mutfağında sevilerek tüketilen dolmaların ve sarmaların ana malzemelerindenbiri olan salamura asma yaprağı,
İlkbahar ve yaz aylarında taze haliyle kullanılan asma yaprağı, salamura edilerek kışında sağlıkla ve güvenle tüketebileceğiniz bir gıda maddesidir.
www.gelingorumce.com.tr 'nin amacı "bizim oraların lezzeti bir başka olur” diyerek özlem çekenlere, farklı lezzetleri denemek isteyenlere, çocukluğunun tatlarını arayanlara en kaliteli, en güzel yöresel ürünleri bir araya getirerek sunmaktır.