Geleneksel yollarla üretilen sade erişteler un ve yumurtanın harmanlanmasıyla elde edilir.
Sade Erişte günümüzde her zaman lezzetle yenilebilen, yapımı çabuk ve kolay olan bir bakliyattır. Çorbalarınızı pişirirken içine ekleyebilirsiniz
Sizler için özenle hazırladığımız ev yapımı erişteleri kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için sitemizden hemen sipariş verebilirsiniz.
Pişirme Önerisi
Bir miktar tereyağını tencerede eritiniz. Gelin Görümce Sade Erişte ilave ederek 3 dakika kadar kavurunuz. Üzerini 1 parmak geçecek şekilde su ve tuz ilave ediniz. Kaynamaya başlayınca altını kısıp suyunu tamamen çekene kadar pişiriniz ve demlenmesi için bekleyiniz. Arzuya göre üzerine yoğurt, kıyma veya rendelenmiş peynir ilave ediniz.